Onze Bordertjes

Onze Border Terriers variëren in de leeftijd van 19 maanden tot 8,5 jaar.

 

Onze oudste Benthe is een zeer spontaan hondje wat thuis rustig is, maar een maal buiten niet te remmen is. Ze heeft een erg goed ontwikkeld jachtinstinct, wat met zich meebrengt, dat ik haar meestal aangelijnd meeneem. Ze is superslim in alles en heeft heel snel door hoe de vork aan de steel zit. Ik doe met haar gehoorzaamheidstraining, politiehonden speurwerk, laat haar veel zwemmen, en ze gaat graag mee langs de fiets. Ook is het een uitstekende aaihond, waar ik later wat meer over schrijf. Benthe is goud eerlijk van karakter 

Onze tweede, Pleuntje is een dochter van Benthe.

Ze heeft veel van de streken van moeder mee gekregen. Werkt graag en staat altijd aan, als we op pad gaan. Met Pleuntje speur ik ook veel, op dezelfde wijze als met Benthe. Ook train ik met Pleuntje gehoorzaamheid in clubverband. Ze kan daar helemaal haar ei in kwijt, en baalt ervan als we stoppen.

Ook Pleun is een super goede aaihond en heeft een open en goudeerlijk karakter.

Boven ziet U Benthe aan het speuren, onder Pleun en Venna.

 

Hiernaast op de foto ziet U Pleuntje samen met Venna, die toen net bij ons in huis haar intrede deed. Pleun is verkikkerd op pups wat erg goed uitkwam toen Venna bij ons in huis kwam.

En dan onze jongste Venna

 

Aan deze pup heb ik pas de beginselen van gehoorzaamheid bijgebracht. Venna was een ondernemende en aanwezige pup, die altijd in is om wat uit te proberen.

Het is een geweldig hondje wat snel zindelijk was , en al graag met de grote mee wilde doen. Ze was meteen geaccepteerd hier in huize Reker. Ze vind alles leuk en heeft een zeer sterk ontwikkeld neusje. Ze wil het liefst altijd mee op pad, wat haar tegenvalt als dat niet kan. Ze is net als de andere een open hondje wat ook altijd in is om mee op pad te gaan.

Ook Venna is een geweldig aaihondje, die al een 4 tal bezoeken mee heeft afgelegd. De bezoeken zijn veelal bij dementerende personen. Haar aanwezigheid is dan ook zeer gewaardeerd, net als dat van Benthe en Pleun overigens. Ze ging met haar 12 weken voor het eerst mee op bezoek. Ook train ik haar om deel te nemen aan tentoonstellingen, wat ze ook heel leuk vind.

Ze heeft er geen moeite mee om tussen vooral erg grote honden haar ding te moeten doen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb